Антоанета Ковачева

Антоанета се занимава с поп и джаз пеене от детството, а на професионалната сцена е изпълнител от близо 10 години. Още по време на  първите си посещения при вокален педагог, разкрива неоспоримия си талант с невероятен диапазон от 5 октави. През годините участва в множество проекти и се гордее с придобит опит, както от големи концерти с многобройна аудитория, така и от малки събития с ограничен брой зрители.  Успоредно с музикалната си кариера, тя завършва основното и средното си образование в математическа гимназия, а дипломата от висшето си образование предстои вземе през 2021 година със специалност “Медицина” в “Медицински университет – Пловдив”. Антоанета е бъдещ лекар, но е амбицирана да продължи своя път като вокалист, защото за нея музиката е не просто професия, но и вдъхновение!

 

Снимка

 

Златина Георгиева

Златина е родена в град Пловдив и едва тригодишна вече е с флейта в ръце, а на 6 – оглавява конкурс за млади виртуози. Тя се обучава при най-уважаваните професори в България и чужбина, като малко след навършване на пълнолетие става солист на “Пловдивска филхармония”. По време на майсторски клас, българката бива забелязана от световноизвестната флейтистка Луиза Село, която, вдъхновена от нейния талант, й става ментор в консерваторията “Джузепе Тартини”, Италия, където Златина започва висшето си образование и завършва успешно с отличие. През годините става лауреат на множество международни конкурси, работи с имена като Сюзан Хопнер, Дерек Джоунс, Владимир Менделсон, Матю Дуфор, Ерик Ламб и изнася над 300 самостоятелни и съвместни концерта в България, Италия, Австрия, Германия, Швейзация, както и извън рамките на Европа – в Пекин и Чиндао, Китай.

Снимка

 

Цвета Шопова

Цвета започва своя музикален път от училището за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков”, град Пловдив. Случайно минава покрай класна стая, в която репетира талантлива цигуларка, когато осъзнава своята нова страст – цигулката. Към образованието си, тя от дете подхожда отговорно и въпреки трудностите в овладяването на любимия инструмент, тя не се отказва, докато не достига мечтаното ниво на умение. В юношеството амбицията я среща с голямата сцена, където тя развива потенциала си на завършен изпълнител. Висшето си образование отдава на другото си увлечение, като през 2021 година ще се дипломира от “Университет за национално и световно стопанство” със специалност “Бизнес икономика”. Вдъхновение за успех черпи от красотата на природата, а ентусиазма си поддържа с екстремни изживявания като летене балон над скалисти склонове, рафтинг в бурни речни потоци, скачане с парашут от страховити височини.

Снимка

 

София Колева

София е родена е в Германия, но израства в Пловдив, като от ранна възраст показва засилен интерес към музиката и започва да свири на пиано. В юношеството, запленена от красивия звук на арфата, избира своя инструмент, на който посвещава кариерата си. Преподавателите бързо забелязват нейния талант и с удоволствие обучават София до превръщането й в завършен професионалист. Благодарение на солидното си образование, изпълнителката умее да експериментира със стиловете и да създава красива симбиоза между класическото и съвременното музикално движение. София придобива магистърска степен със специалност “Изпълнителско изкуство с инструмент арфа” през 2020 година в АМТИИ “Професор Асен Диамандиев”, град Пловдив. Почетен участник е в редица популярни мероприятия, едно от които е и откриването на Пловдив като Европейска столица на културата – 2019 година като част от квартет лазерни арфи.   

 

Снимка